10 دلیل برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وجود دیجیکالا

هنوز با وجود دیجیکالا جای خیلی موضوعات و ایده های ارزشمند در فروش اینترنتی خالی است و این دلیل اول است برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی جدید. می گویید دیگر نمی توان با وجود دیجیکالا، ما با راه اندازی فروشگاه اینترنتی جدید موفق شویم. باید بگویم مخالفم، زیرا هنوز فرصتها و ایده ها و دلایل بسیاری برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی جدید وجود دارد. در ادامه چند دلیل مهم برای اینکه فروشگاه آنلاین خودتان را راه اندازی کنید بهتون ارائه خواهم کرد.

فروشگاه اینترنتی بهتر از دیجیکالا در ایران!

آیا میتوانیم فروشگاه اینترنتی بهتر از دیجیکالا در ایران داشته باشیم؟! این سوال شاید به ذهن خیلی از ما خطور نکند. زیرا ممکن است با وجود یک فروشگاه آنلاین به قدرتمندی و معروفیت دیجیکالا، نتوانیم به ذهن خود اجازه دهیم به به فروشگاه اینترنتی بهتری فکر کند. اما در این مقاله دلایلی را بیان خواهم کرد که میتوان از دیجیکالا بهتر بود. هنوز راه اندازی فروشگاه اینترنتی، ایده خوبی برای راه اندازی کسب و کار جدید است.

10 دلیل برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وجود دیجیکالا

چند دلیل که هنوز راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به عنوان یک کسب و کار جدید، معقول میکند را در ادامه باهم مرور میکنیم.

دلیل 1- کاستی های دیجی کالا

دیجیکالا (Digikala.com) تجربیات بسیاری در فروش اینترنتی دارد و با حدود 2500 تا 3000 کارمند و هزاران کالا، توانسته مقام اول کسب و کار اینترنتی ایران شود. اما هنوز بسیاری از مشتریان فقط از روی ناچاری از دیجیکالا خرید میکنند و از خدمات آن رضایت کامل را ندارند. حواشی مرتبط با این فروشگاه بزرگ، نشان میدهد توجه دیچیکالا، از رضایت مشتری به سمت درآمدهای بیشتر تغییر یافته است.

از طرفی، دیجیکالا چون یک مارکت پلیس (Market Place) است و فروشندگان مختلف، محصول خود را در آن برای فروش گذاشته اند، نمیتواند مشاوره دقیق و صحیح به مشتریان دهد.

پس دلیل اول، نداشتن سیستم مشاوره قبل خرید به مشتریان است. که اگر شما برای حوضه تخصصی خودتان، فروشگاه اینترنتی، راه اندازی کنید، و در این مورد بهتر از دیجیکالا عمل کنید میتوانید مثلا با شعار فروشگاه اینترنتی با مشاوره خرید تخصصی … کسب و کار خود را در اقیانوس آبی، برند کنید. به جای … سه نقطه در عبارت میتوانید موضوع کار خود را قرار دهید:

دلیل 2- لحظه صفر

اتفاقی که در فرآیند خرید ما در چند سال اخیر افتاده است این است که ما قبل از خرید، در مورد کالای مورد نظرمان، بسیار تحقیق میکنیم تا خرید درستی داشته باشیم. زیرا نمیخواهیم پولی را که به سختی به دست آورده ایم به راحتی در یک خرید اینترنتی از یک فروشگاه اینترنتی از دست دهیم.

لحظه صفر سرنوشت یا Zero Moment of Truth که به اختصار، ZMOT گفته میشود، مرحله ای است که به روند خرید سه مرحله ای مردم اضافه شده است. در روند خرید مردم قبلا سه مرحله وجود داشت:

  1. نقطه ای که ایجاد انگیزه خرید میشود (میتواند بنا به نیاز یا با انگیزه ای که از یک تبلیغات بوده شروع شود)
  2. نقطه یا لحظه ی خرید که مرحله دوم است.
  3. و نقطه سوم که تجربه کاربری بعد از خرید و هنگام استفاده از کالا یا خدمات است. و حسی که از آن خرید در مشتری به وجود می آید. مثلا ممکن است به وجد بیاید و از خریدش بسیار خوشحال شود و یا ممکن است مغبون و ناراحت از خریدش باشد و …

قبل از وجود اینترنت عمومی در دسترس همه، مردم خریدشان سه مرحله بود. مثلا اول با دیدن یک تبلیغ در تلویزیون، انگیزه خرید در آنها به وجود میامد و بعد در مرحله دوم به فروشگاهی مراجعه میکردند و کالا را میخریدند و سوم پس از خرید تجربه کاربری را حس میکردند.

اما این چند سال اخیر یک مرحله دیگر اضافه شده و آن ZMOT است. مردم قبل از مراجعه به فروشگاه، با تحقیقات اینترنتی و جستجو در گوگل، اطلاعات دقیق و کاملی از محصول مورد نظرشان را به دست میاورند و حتی نقد و بررسی ها را میخوانند. با برندهای دیگر مقایسه میکنند. گزینه های مختلف را شناسایی میکنند. روشهای استفاده از محصول را از ویدیوها و دستورالعملهای اینتزنتی یاد میگیرند. کمی با تجربه کاربری آشنا می شوند. و از نظرات کاربران کالا مطلع میشوند و با دقت و وسواس بالا تصمیم خرید را میگیرند.

چه باید بکنیم؟؟…

باید با تولید محتوای مورد نیاز مشتری در لحظه ZMOT و سئوی وب سایت، محتوایمان را در دید مشتریان بالقوه قرار دهیم. باید مزیت رقابتی مان را قبل از مشتری، خودمان، پیدا کنیم و آن را بیان کنیم و با نظرات مشتریان قبلی آن را تایید کنیم.

امتیاز بدهید post

امتیاز کاربران

مفید بودن مقاله

امتیاز کاربران: 4.65 ( 3 رای)
خروج از نسخه موبایل