توسعه فردی

تفاوت آدمهای موفق با دیگران چیست؟ (فهرست مقایسه)

چرا موفق نمیشم؟ چرا من موفق نیستم؟ و سوالات مشابه دیگر...

از نظر موفقیت در زندگی میشود آدمها را به دو دسته تقسیم کرد: آدمهای موفق که معمولا تعدادشان کم است و آدمهای ناموفق که معمولا تعداد بیشتری شامل این دسته هستند.

خیلی از سوالات ذهن ما را درگیر میکند، چرا موفق نمی شوم؟ چرا من موفق نیستم؟ تفاوت آدمهای موفق با دیگران چیست؟ از خود میپرسم چرا موفق نیستم؟!

پاسخ این سوالات را در فهرستی که در ادامه قرار میدهم میتوانیم بیابیم!

هر کدام از آدمهای موفق و ناموفق معمولا ویژگیهای مشابهی دارند. البته ممکن است شخصی برخی از ویژگیهای آدمهای موفق را داشته باشد و باز موفق باشد و در مقابل شخصی چند ویژگی آدمهای موفق را نداشته باشد و موفق نباشد. به هر حال لیستی از ویژگیهای هر دو دسته را در ادامه ارائه میکنیم

ثروتمند شدن یا فقیر شدن درست شماست!

شما هستید که انتخاب میکنید به سمت ثروت و موفقیت حرکت کنید یا به سمت فقر…

ثروتمندی یک انتخاب است

بیل گیتس یک بار گفت:

تقصیر شما نیست که فقیر به دنیا بیایید، اما اگر فقیر از دنیا بروید، انتخاب و تقصیر خودتان است.

ثروت منتظر شما است، اما شما باید تصمیم بگیرید که آن را میخواهید یا نه!

خیلی تلاش کردم بفهمم چگونه میتونم به ثروت و موفقیت برسم اما نمیفهمیدم مسئله چیست. تا اینکه تفاوتهای بین “دارا” و “ندار” را فهمیدم.

موارد زیر 10 تفاوت مهم ثروتمندان با فقرا است:

1- افراد فقیر شکاک هستند

فقرا معمولا دیرباور هستند و شک میکنند. آنها فکر میکنند همه براشون نقشه کشیدند صدمه بزنند. به همین خاطر همه را دشمن خود میبینند.

1- ثروتمندان اعتماد میکنند

افراد ثروتمند به دیگران بیشتر اعتماد میکنند و به افراد مختلف فرصت میدهند.

2- مردم فقیر، ایرادها را پیدا میکنند

مردم فقیر معمولا دنبال مشکلات و مسائل هستند تا به دنبال راهکارها. معمولا به این نتیجه میرسند کل محیط، شرایط، شعلشان، دولت و حتی را سرزنش کنند. و فهرستی از بهانه هایی میسازند که باعث میشود موفق نشوند.

2- ثروتمندان موفقیت را پیدا میکنند

آدمهای ثروتمند میدانند که هر اتفاقی میافتد دلیلی دارد. به جای اینکه اجازه دهند زندگی آنها را کنترل کند خودشان کارهای بزرگی برای تغییر آن انجام میدهند. یعنی به جای کنشی بودن، عامل هستند. آنها بهانه ها را کنار میگذارند و بهانه ها را ریشه کن میکنند زیرا باید کاری را انجام دهند که ضرورت دارد انجام شود

3- فقرا، فرض میگیرند

وقتی قرار است واقعیت را درک کنند آنها فرضیات ایجاد میکنند و حدس میزنند. مثلا اگر قرار است آدم موفقی را ببینند میگویند “احتمالا آنها وقت ندارند مرا ببینند.” به جای اینکه بپرسند و به موضوع پی ببرند، کاری نمیکنند و فرضهایی در نظر میگیرند که نمیشود.

3-ثروتمندان می پرسند

معمولا ثروتمندان میپرسند “آیا”. مثلا “آیا اگر من به رئیس جمهور نامه ای بنویسم جواب میدهد؟” اگر شروع به پرسیدن کنید، جلوی عذاب و زحمت زیاد به ذهن خود را میگیرید. قدرت در دستان کسانی است گه سوالات مناسبی میپرسند. آنها سوال شما را پاسخ نمیدهند، پاسخ شما را مورد سوال قرار میدهند.

4- فقرا میگوند “آنها”

در خواروبار فروشی، خانم بخش پذیرش گفت: “آنها هرگز صندوقدار کافی ندارند. من نمیدونم آنها چه مشکلی دارند.” ظاهرا، این خانم هیچ مالکیت و مسئولیتی نسبت به شغلش ندارد. قطعا این خانم خودش را از شغلی که بابتش پول دریافت میکند، جدا میداند.

4- ثروتمندان میگویند “ما”

یکی از رستورانهای مورد علاقه ام، خدمتکار گفت، “از پختن استیکهامون روی آتش واقعی، خیلی حال میکنیم.” حس غرور و مالکیتش بهم انگیزه داد، طوری که یک انعام خوب بهش دادم. مطمئنا شما ثروتمند میشوید وقتی که روی چیزی که باور دارید سرمایه گذاری کنید.

ادامه در: https://www.businessinsider.com/major-differences-between-rich-and-poor-people-2015-12#-5

 

جدول مقایسه ویژگیهای آدمهای موفق و ناموفق

ویژگیهای آدمهای موفق
ویژگیهای آدمهای ناموفق

1- نظم و انضباط دارند

2- قانون مزرعه را رعایت میکنند و با صبر کارها را انجام میدهند.

3-برای رسیدن به اهداف خود، طرح شفافی ایجاد میکنند.

4- اجرای قانون مزرعه (در ادامه توضیح داده میشود)

… به زودی تکمیل میشود

1- بدون نظم و انضباط هستند

2- عجله میکنند و دنبال دستیابی به نتایج خیلی سریع هستند

3- به دنبال دستورالعملی برای موفقیت هستند

4- عدم رعایت قانون مزرعه

… به زودی تکمیل میشود

 

از دیگران آموخته ایم و در اینجا ارائه میکنیم،
در اسفهلان هدفمان ایجاد نقشه راهی برای رشد فردی و توسعه کسب و کارهاست و شما با نوشتن نظرات خود در سایت ما را راهنمایی میکنید تا محتوای بهتری ارائه کنیم.
اسفهلان یعنی محل سپاه بزرگ، … این فلسفه وجودی ماست تا با مشارکت تغییر سازنده ای برای زندگی بهتر در دنیایی بهتر ایجاد کنیم.
مقالات پیشنهادی برای مطالعه:
1- برنامه یک ساله موفقیت جیم ران

در حال به روزرسانی هست ..این مقاله در حال به روزرسانی است. اگر مطالب این مقاله براتون مفید است و علاقمند به تکمیل آن هستید، سوالات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات بنویسید.

امتیاز بدهید post
نمایش بیشتر

امین قاسمی اسفهلان

مشاور کسب و کار و رشد و توسعه فردی. موسس گروه ایران آسترا و گروه تخصصی جی آی اس آکادمی. علاقمند به شاگردی، راهبری، یادگیری و نوآوری. پیوسته در مسیر شاگردی رشد و موفقیت بوده و آموخته هایم را در سایت اسفهلان به اشتراک می‌گذارم. توانایی من، یک ذهن تحلیلگر و طراح برای حل مسائل کسب و کار اینترنتی و آنلاین، هک رشد سایت و افزایش فروش سایت است. طراحی و کارگردانی هنری ظاهر وب سایت و محتوای سایت توانایی دیگری است که از ذهن تحلیلگر و تحقیقات زیاد به دسته آمده است.

نوشته های مشابه

اشتراک
Notify of
guest

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 نظرات
Inline Feedbacks
دیدن تمام نظرات
دکمه بازگشت به بالا

تماس با ما

پشتیبانی و مشاوره

برگشت به منوی تماس ها

پشتیبانی و مشاوره واتساپی

برگشت به منوی تماس ها

پشتیبانی و مشاوره تلگرامی

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها

برگشت به منوی تماس ها